Traduceri autorizate

adresa birou traduceri bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

contact birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri Bucuresti - Livrare Gratuita Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

TIPURI DE TRADUCERI AUTORIZATE

traduceri autorizate

TRADUCERI MEDICALE

Activaţi în domeniul medical sau sunteţi un pacient în posesia unor acte medicale? Serviciile pe care le furnizaţi sunt servicii medicale? Distribuiţi sau promovaţi produse sau dispozitive medicale? În toate aceste cazuri este posibil să aveţi nevoie de traduceri medicale. După cum bine ştiţi, în domeniul medical cunoaşterea terminologiei şi a limbajului specific sunt extrem de importante. Actele medicale care conţin diagnostice complexe: analize, ecografii, rapoarte medicale sau alte date de specialitate necesită mare atenţie privind termenii utilizaţi.

Mai multe detalii...

traduceri autorizate

TRADUCERI TEHNICE

Biroul de traduceri Omnia Lingua efectuează traduceri tehnice în mai multe domenii, acordând o atenţie deosebită termenilor de specialitate şi utilizând materiale informative de specialitate (ghiduri, dicţionare şi glosare de termeni). Documentaţia tehnică pentru care se solicită cel mai frecvent traduceri autorizate include:

Mai multe detalii...

traduceri autorizate

TRADUCERI JURIDICE

Limbajul juridic este un limbaj specializat care utilizează o terminologie de specialitate. În structura limbajului juridic există termeni precum rechizitoriu, judiciar, comodat, grefier, etc., dar şi termeni care se caracterizează printr-o bogăţie sinonimică precum moştenire/succesiune sau conlucrare/cooperare. Prin urmare, rolul unei traduceri juridice trebuie să fie întotdeauna acela de a reda întocmai înţelesul exact al textului original, asigurând un transfer de calitate din limba sursă în limba ţintă.

Traducătorii noştri autorizaţi acoperă în traducerile efectuate toate domeniile juridice, inclusiv: drept penal, drept constituţional, drept administrativ, drept financiar, drept internaţional public şi privat, drept civil, drept financiar, drept comercial, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul comerţului internaţional, drept comunitar, drept aero-spaţial şi maritim, etc.

Omnia Lingua asigură traduceri autorizate pentru următoarele tipuri de acte oficiale şi notariale: procură generală, împuternicire sau procură specială, declaraţie, certificat constatator, acte juridice în materia societăţilor comerciale (act de înfiinţare, act adiţional, hotărâre AGA, act de transfer acţiuni/părţi sociale, etc.), contract de vânzare-cumpărare, contract de rentă viageră, contract de întreţinere, contract de tranzacţie, contract de donaţie, contract de ipotecă, contract de schimb, antecontracte, act de dare în plată, convenţie matrimonială, certificat de moştenitor, hotărâre judecătorească, acte care emană de la un executor judecătoresc, precum şi alte înscrisuri autentice/cu dată certă.

traduceri autorizate

TRADUCERI ECONOMICE

Pentru că ştim cât de important este timpul clienţilor noştri, toţi traducătorii Omnia Lingua îşi unesc eforturile pentru a obţine traduceri economice complete şi precise. Efectuăm cu maximă atenţie şi fidelitate atât traduceri economice cât şi traduceri financiar-bancare ale următoarelor documente: bilanţuri, formulare, analize financiare, planuri de afaceri, dosare de finanţare, rapoarte, caziere fiscale, extrase de cont, manuale economice, lucrări de licenţă, proiecte, etc.

traduceri autorizate

TRADUCERI LITERARE

Suntem constienţi de faptul că fiecare traducător are stilul său, acest lucru fiind extrem de important, însă la fel de importantă este şi capacitatea acestuia de a transmite starea textului sursă. Biroul nostru de traduceri autorizate dispune de personal bine pregătit şi de materiale şi glosare cu terminologie de specialitate în toate domeniile de traduceri. Astfel, textul în limba ţintă va fi redat cu fidelitate, fără a pierde din calitatea textului original.

Omnia Lingua efectuează traduceri literare pentru următoarele tipuri de documente:

- cărţi de literatură

- cărţi de poezie

- manuale

- materiale pentru educaţie muzicală

- materiale culturale (publicaţii, cataloage, ziare)

- materiale religioase, etc.

traduceri autorizate

TRADUCERI MARKETING

Marketingul şi publicitatea au devenit elemente cheie în promovarea produselor şi serviciilor furnizate de societăţile comerciale. Aceste două tipuri de promovare au condus la creşterea vânzărilor în toate domeniile, fiind utilizate într-o formă evoluată sau mai puţin evoluată de către toţi micii sau marii întreprinzători. Fie că vorbim de marketing online sau de marketing clasic, în ambele cazuri scopul final nu este altul decât vânzarea. Echipa Omnia Lingua este pregătită să satisfacă şi cele mai exigente cereri ale clienţilor săi, pentru ca promovarea să se efectueze în mod corespunzător la nivel internaţional. Comunicăm într-o limbă străină mesajul dvs. şi predăm o traducere de calitate, pentru ca scopul final să fie mereu îndeplinit:

- materiale de marketing şi promovare

- cataloage

- broşuri

- alte materiale de prezentare şi publicitate

traduceri autorizate

TRADUCERI IT ŞI TRADUCERI SITE-URI WEB

Efectuarea de traduceri IT în principalele limbi de circulaţie internaţională reprezintă o modalitate prin care potenţialii cumpărători sau utilizatori au acces la informaţiile dvs. Pentru a avea un conţinut atractiv trebuie să luaţi în considerare şi cuvintele cheie cu cele mai bune rezultate. Prin urmare, este necesară o analiză amănunţită pe care o puteţi face şi dvs. sau puteţi apela la serviciile unor specialişti. Scopul localizării este acela de a adapta conţinutul site-ului la o audienţă ţintă dintr-o anumită ţară sau regiune. Traducătorii noştri cunosc limbajele de programare, putând să îndeplinească cu uşurinţă cerinţele dvs.

Tipuri de traduceri IT:

- materiale despre dezvoltare de software

- documentaţie pentru componente hardware

- traduceri site-uri web pentru toate tipurile de servicii sau produse

traduceri autorizate

TRADUCERI OFICIALE

Traducerile oficiale sunt acele traduceri autorizate care conţin date personale sau atestă studiile sau calificarea profesională. Efectuăm traduceri oficiale pentru următoarele documente: diplomă de bacalaureat, diplomă de licenţă, diplomă de master, diplomă de doctor, atestat profesional, certificate, adeverinţe, procuri, caziere, contracte, acte constitutive, notificări, hotărâri judecătoreşti, ş.a.m.d.

Traducerile autorizate oficiale poartă întotdeauna ştampila şi semnătura unui traducător autorizat de Ministerul Justiţiei.