Traduceri Autorizate
S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.
office@traduceri-autorizate.com

0724 478 783
Birou: zona Unirii.
Traducere din

In


Tipul traducerii

Standard
Urgent


Traducere 100%
Doar corectura


pagini

traduceri autorizate

traduceri legalizate

birou traduceri

preturi traduceri

tarife traduceri

traduceri

traducere

traducere engleza romana

traduceri spaniola

traduceri franceza

traduceri germana

traduceri italiana

Traducere

Traduceri-autorizate.com va ofera traduceri autorizate si legalizate din si in majoritatea limbilor oficiale ale Uniunii Europene, limbilor oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite, cat si alte limbi si dialecte. Luand in considerare principalele domenii specializate in (din) care se traduce efectuam: traduceri legalizate tehnice, traduceri autorizate si legalizate juridice, economice, financiare, medicale, literare, etc. Aceste texte trebuie traduse cu mare atentie, utilizand termeni adecvati, strict folositi in fiecare domeniu in parte. Documentele vor fi traduse de traducatori autorizati purtand semnatura si semnatura traducatorului autorizat ce va urma sa fie legalizata la un notar public.

Desi balanta inclina spre traduceri din si in limba engleza nu sunt neglijate nici celelalte limbi straine. Va oferim traduceri engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, greaca, bulgara, poloneza, portugheza, maghiara, araba, chineza, rusa, turca si japoneza.

Spre deosebire de toate celelalte birouri de traduceri, noi va oferim serviciul online de traducere 24h din 24. Numai traducerile autorizate care necesita legalizate vor depinde de programul de lucru al notarului public. Termenul de livrare a traducerii dorit de client este cel stabilit de comun acord, intotdeauna in beneficiul clientului si la o data precisa. Daca ar fi sa definim serviciile de care beneficiaza clientii nostri am enumera, pe langa calitatea traducerilor, confidentialitate, respectarea termenelor, preturile echilibrate, si atentia deosebita pentru detalii de ordin aspectual.

Pret pagina traducere

Preturile practicate de "S.C. OMNIA LINGUA S.R.L." per pagina incep de la 19,05 RON si cresc in functie de limba in (din) care se traduce, domeniu si dificultate. Serviciile aditionale sunt gratuite, fara a mai fi nevoie sa platiti pentru scanare sau paginare. Pentru a afla pretul traducerii unui document nu trebuie decat sa utilizati Estimatorul de Pret Automat, conceput special pentru a raspunde la toate intrebarile d-voastra legate de tarifele practicate de noi; acestea vor fi intotdeauna direct proportionale cu serviciile oferite si in acelasi timp echilibrate.