Traduceri Autorizate
S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.
office@traduceri-autorizate.com

0724 478 783
Birou: zona Unirii.
Traducere din

In


Tipul traducerii

Standard
Urgent


Traducere 100%
Doar corectura


pagini

traduceri autorizate

traduceri legalizate

birou traduceri

preturi traduceri

tarife traduceri

traduceri

traducere

traducere engleza romana

traduceri spaniola

traduceri franceza

traduceri germana

traduceri italiana

Traduceri franceza

Limba franceza este vorbita de aproximativ 75 de milioane de oameni. Este limba oficiala in Franta, Luxemburg, Haiti si a doua limba oficiala in Canada, Elvetia si Belgia. Franceza este una dintre cele sase limbi oficiale ale Uniunii Europene. O parte din natiunile care utilizeaza aceasta limba s-au regrupat in Organizatia Internationala a Francofoniei.

Franta si Romania au avut intotdeauna legaturi stranse, un rol important jucand si diplomatul Nicolae Titulescu, fondatorul Ligii Natiunilor. Pana si Constitutiile Romaniei din 1866, 1923 au fost inspirate in cea mai mare parte din sistemul francez. Nu de putine ori acest birou de traduceri s-a confruntat cu traduceri din franceza si traduceri in franceza din domeniul juridic. Limba franceza contribuie astfel cu succes in domeniul dreptului international si comunitar si ajuta la comunicarea intre natiuni. Asadar, efectuam traduceri franceza romana si traduceri in franceza acordand atentie deosebita termenilor juridici. Nu exista traduceri franceza romana si vice versa care sa ne puna probleme. Orice traducere isi va gasi rezolvarea cu ajutorul unuia dintre membrii echipei S.C. OMNIA LINGUA S.R.L..

Echipa S.C. OMNIA LINGUA S.R.L. formata din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei va stau la dispozitie 24h din 24 oferindu-va urmatoarele servicii de traducere:

 • Traduceri franceza romana si traduceri romana franceza
 • Traduceri araba franceza / franceza araba
 • Traduceri bulgara franceza / franceza bulgara
 • Traduceri germana franceza / franceza germana
 • Traduceri greaca franceza / franceza greaca
 • Traduceri italiana franceza / franceza italiana
 • Traduceri poloneza franceza / franceza poloneza
 • Traduceri portugheza franceza / franceza portugheza
 • Traduceri rusa franceza / franceza rusa
 • Traduceri spaniola franceza / franceza spaniola
 • Traduceri maghiara franceza / franceza maghiara
 • Traduceri turca franceza / franceza turca

Pentru a efectua traduceri in franceza online nu trebuie decat sa folositi interfata site-ului nostrum urmand cei 5 pasi pentru a comanda si descarca acele traduceri in franceza si din limba franceza.

Traduceri specializate, traduceri in franceza si din limba franceza:

Efectuam atat traduceri franceza romana in domeniul juridic, asa cum am afirmat in cele de mai sus, cat si traduceri in franceza in domeniul medical, etnic, economic, si alte domenii importante. Toate variantele si combinatiile de limbi sunt valabile in cazul unei traduceri in franceza si din limba franceza.

Traduceri autorizate si traduceri legalizate limba franceza:

Pentru orice traduceri franceza autorizate si legalizate nu se percep comisioane, onorariul notarului public fiind platit separat de biroul nostru si inclus in pretul total afisat de Estimatorul de Pret Automat.