Traduceri Autorizate
S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.
office@traduceri-autorizate.com

0724 478 783
Birou: zona Unirii.
Traducere din

In


Tipul traducerii

Standard
Urgent


Traducere 100%
Doar corectura


pagini

traduceri autorizate

traduceri legalizate

birou traduceri

preturi traduceri

tarife traduceri

traduceri

traducere

traducere engleza romana

traduceri spaniola

traduceri franceza

traduceri germana

traduceri italiana

Preturi traduceri

Pretul unei traduceri se va stabili in functie de limba in /din care sa va realiza traducerea, in functie de gradul de dificultate al textului si de domeniul de care apartine respectiva traducere, daca sunt traduceri specializate sau nu ( tehnice, medicale, juridice, literare, etc). La acest pret traducere se poate adauga si taxa de urgenta, care va reprezenta 50% in plus din valoarea totala a traducerii, si se vor traduce in medie 20 pag/zi. In cazul in care nu aveti nevoie de traduceri in regim de urgenta puteti opta pentru termenul de executie standard; astfel se vor traduce in medie 10 pag/zi din limba sursa in limba tinta.

Tarife traduceri si reduceri

De asemenea, pentru clientii nostri fideli (aceia care apeleaza in mod constant la sereviciile noastre) si pentru documentele cu un numar considerabil de pagini(peste 20 de pagini) se vor aplica reduceri de la 6% pana la 10% pentru principalele limbi de circulatie internationala. Pentru documentele ce depasesc 100 de pagini, reducerea va fi de 20% pentru principalele limbi de circulatie internationala. Pretul standard este calculat per pagina, o pagina insumand 2000 de caractere cu spatii sau 300 de cuvinte. Puteti afla cate caractere contine documentul d-voastra in Microsoft Word astfel: Tools- Word Count.

Pret traduceri

Pentru a calcula preturi traduceri va recomandam sa folositi Estimatorul de Pret Automat, un sistem complex, dezvoltat special pentru a va usura munca si pentru a va satisface curiozitatea in ceea ce priveste tarifele traducerilor. Este suficient sa selectati criteriile dorite si veti primi un raspuns elocvent in ceea ce priveste tarifele practicate de S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.. Pentru a efectua traduceri online urmati cei cinci pasi simpli:

Utilizati Estimatorul de Pret Automat pentru a afla pretul unei traduceri

Creati un cont de persoana fizica sau persoana juridica, iar in cazul in care ati mai folosit sistemul nostru de traduceri online, nu trebuie decat sa va Autentificati.

Asteptati un email de confirmare din parte echipei noastre si un Contract care va trebui semnat de d-voastra pentru a ne asigura de necesitatea efectuarii traducerii. Contractul se va semna la sediul nostru, iar in cazul in care nu puteti ajunge optati pentru un avans de 10% din totalul de plata al traducerii (pentru un numar considerabil de pagini).

Alegeti modalitatea de plata care va avantajeaza:

    1. plata in numerar la sediul nostru;
    2. plata la livrare (ramburs) prin serviciul de curierat rapid,
    3. plata prin virament bancar utilizand serviciul Internet Banking (de oriunde v-ati afla) sau de la sediul bancii unde aveti cont;
    4. plata online prin Paypal.

Acesta este ultimul pas de urmat de catre d-voastra, si anume descarcarea traducerii direct de pe site, la sediul nostru, prin fax, prin email sau prin curierat rapid. Termenul de livrare al traducerii dorit de client este cel stabilit de comun acord cu acest birou de traduceri, intotdeauna in beneficial clientului.

Preturi traduceri

Desigur ca puteti folosi Estimatorul de Pret Automat numai ca baza informativa in vederea aflarii tarifelor noastre. In cazul in care nu doriti sa folositi sistemul de traduceri online sau nu va incadrati in tiparul prezentat de noi, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in vederea stabilirii de comun acord a tuturor detaliilor si cerintelor propuse de d-voastra, caz in care va puteti prezenta oricand la sediul nostru.

Pret traduceri pentru traduceri autorizate si legalizate

Pentru acele traduceri autorizate ce necesita legalizate, prezenta d-voastra la sediul nostru este obligatorie, intrucat traducerea autorizata nu se poate face decat dupa original. Totusi, ne puteti trimite o copie xerox dinainte pentru a putea incepe traducerea. Onorariul notarului public se va stabili de catre acesta si va fi in jur de 20 RON/document. Oferim, de asemenea, si servicii de supralegalizare la Tribunal si apostilare la Prefectura; si acestea se vor plati separat de onorariul traducatorului.

Tarife traduceri pentru servicii aditionale

De asemenea, nu mai trebuie sa va faceti griji pentru fiecare serviciu aditional pentru care ar trebui sa platiti in plus; serviciile aditionale sunt gratuite. La noi, puteti selecta in Estimatorul de Pret Automat oricare dintre aceste servicii de traducere aditionale, in functie de ce aveti nevoie: colationare (corectura) pentru traducerile efectuate de noi, tehnoredactare, scanare, printare, paginare (servicii DTP) sau transformare a unui document format Excel, HTML, PDF, PPT, JPG, etc in format Word.

Pret traducere

Preturile practicate de noi per pagina incep de la 19,05 RON. In ceea ce priveste serviciul de colationare (corectura) si acele traduceri care nu sunt efectuate de biroul nostru se va percepe 50% din pretul initial afisat per pagina. In cazul in care aveti nevoie si de alte servicii aditionale, cum ar fi copertarea tip carte sau copertarea cu spirala de plastic se vor percepe taxe separate, in functie de pretentiile d-voastra.