➤ LISTĂ ACTUALIZATĂ DE PREŢURI TRADUCERI. SOLICITAȚI OFERTĂ!

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

PREŢURI TRADUCERI: OFERTĂ BIROU DE TRADUCERI OL.

Preţul unei traduceri autorizate se stabilește în funcţie de limba în/din care se va realiza traducerea, de gradul de dificultate al textului şi de domeniul în care se încadrează traducerea, dacă vorbim de traduceri specializate (traduceri tehnice, traduceri juridice, medicale, economice, etc.). Pentru traduceri simple autorizate preţul/pagină este cel afişat în Estimatorul de Preţ. În cazul în care aveţi mai multe acte de tradus, puteţi beneficia de oferta OL: Livrare gratuită în București pentru minim 10 pagini traduse.

Pe fiecare pagină a site-ului nostru veți regăsi un Estimator de Preţ, în care am inclus limba străină în/din care se efectuează o traducere autorizată (engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, rusă, albaneză, bulgară, cehă, croată, greacă, olandeză, portugheză, polonă, sârbă, slovacă, turcă, arabă, chineză, daneză, ebraică, finlandeză, japoneză, suedeză, etc.) şi preţul/pagină. Nu trebuie decât să efectuaţi selecţia pentru a obţine o estimare de preţ/pagină. Preţul afișat este unul general, la care nu se adaugă Tva. Preţurile generale din Estimatorul de Preţ le puteţi regăsi şi în tabelul de mai jos. Comanda minimă pentru facturare este de 2 pagini.


LISTĂ ACTUALIZATĂ DE PREŢURI TRADUCERI ÎN 2024:

✷ Preţul afişat pentru fiecare limbă străină reprezintă un preţ/pagină pentru execuţia în medie a 10 pagini de traduceri/zi în regim standard, cu grad scăzut de dificultate. Prețul poate scădea ➘ sau crește ușor ➚ în funcţie de dificultate, termen de predare și volum.

Pentru clienţii care apelează în mod constant la serviciile noastre, cât şi pentru clienţii care au de tradus documente cu un număr mai mare de pagini, se aplică o reducere cuprinsă între 5% şi 15% pentru principalele limbi de circulaţie internaţională. Vă oferim REDUCERI DE PREȚ şi în funcţie de numărul de pagini: volum ≥ 50 pagini, volum ≥ 100 pagini, volum ≥ 200 pagini, volum ≥ 300 pagini.

Efectuăm TRADUCERI STANDARD ȘI URGENTE! O traducere urgentă este aceea care necesită un timp de realizare mai scurt decât cel standard, de cele mai multe ori având un termen limită inflexibil. În cazul în care se depăşeşte norma standard de 10 pagini/zi sau se doreşte predarea în mai puţin de 24 de ore a materialelor traduse, se poate percepe o taxă de urgenţă în cuantum de maximum 50% din preţul/pagină. Ținând cont de raportul calitate-preț, traducătorii Omnia Lingua respectă termenele de predare şi oferă clienţilor săi cele mai bune preţuri pentru traduceri autorizate şi legalizate.

NOU! Preţuri speciale traduceri! Solicitaţi o ofertă personalizată pentru proiectul dvs.!

 • Traduceri autorizate acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate juridice (consultați Estimatorul de Preț)

Pentru ca timpul alocat de dvs. în vederea obţinerii unei traduceri să fie cât mai scurt şi sistemul de lucru cât mai simplu, am inclus în oferta noastră şi serviciul de curierat gratuit 24H. Așadar, livrăm gratuit prin firma de curierat traduceri autorizate pentru o comandă minimă de 10 pagini traduse.

Tarifele pentru traduceri legalizate se stabilesc de către fiecare Notar Public şi sunt în cuantum de 30Ron +Tva/document (Birou Notarial Cristina Marinescu B-dul Unirii nr. 55), respectiv 50Ron +Tva/document (Birou Notarial Authentica Legis B-dul Unirii nr. 43). Biroul nostru de traduceri nu percepe comisioane pentru legalizarea documentelor efectuată de client.


CUM SE CALCULEAZĂ PREȚUL UNEI TRADUCERI?

Pagina de traducere se calculează la 2000 de caractere cu spaţii în limba ţintă, excepţie făcând anumite documente tipizate, caz în care tarifarea se face per pagină, indiferent de numărul de caractere. Tarifele includ şi serviciile conexe: tehnoredactare, colaţionare (corectură) pentru traducerile efectuate de traducătorii noştri, printare, paginare (servicii DTP de bază) şi conversia unui document PDF, JPG sau alt format în format Word.

Serviciile de colaţionare/verificare pentru traducerile efectuate de biroul de traduceri OL sunt incluse în preţuri traduceri. De asemenea, serviciile de tehnoredactare sunt incluse în preţul traducerii.

Ca o observaţie generală, preţul pentru o traducere engleză română este mai mic decât pentru preţul pentru o traducere germană română, iar preţul pentru o traducere tehnică cu termeni de specialitate se stabileşte în funcţie de dificultate, cât şi de volumul fiecărui proiect în parte. Biroul nostru de traduceri practică preţuri competitive, întrucât considerăm că cele mai importante criterii de selecţie sunt: seriozitatea, acurateţea traducerii, relevanţa informaţiilor furnizate, accesibilitatea serviciului, calitatea, pasiunea traducătorilor pentru domeniile de traducere, precum şi relaţia pe termen lung pe care o stabilim cu clientul.

Pentru documentele redactate în format electronic, Word, se poate afla numărul total de caractere accesând tab-ul Review sau Tools, comanda Word Count - Characters with spaces. Dacă documentul dvs. este salvat în format PDF şi nu în Word, îl puteţi transforma gratuit, pentru a afla numărul total de caractere cu spaţii, accesând următorul link: https://online2pdf.com/ sau ni-l puteţi ataşa pe e-mail pentru a-l transforma noi pentru dvs. În cazul fişierelor mari sau a celor scanate transformarea nu este întotdeauna cea mai potrivită, de aceea ne puteţi trimite documentele pe adresa de e-mail pentru o estimare exactă de preţ.


TARIFE INTERPRETARIAT.

Serviciile de interpretariat/translaţie sunt valabile pentru oricare din limbile străine afişate: engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, rusă, albaneză, bulgară, cehă, croată, greacă, olandeză, portugheză, polonă, sârbă, slovacă, turcă, arabă, chineză, daneză, ebraică, finlandeză, japoneză, suedeză, etc.

Serviciile de interpretariat pornesc de la 240Ron/oră şi se stabilesc în funcţie de serviciul prestat (interpretariat simultan sau consecutiv): notariat, instanţă, conferinţă, întâlnire de afaceri, etc. Pentru o ofertă personalizată vă invităm să ne trimiteţi un e-mail cu toate datele evenimentului sau să ne contactaţi la numărul de telefon afişat.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.