Preţuri traduceri engleză

adresa birou traduceri bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

contact birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri Bucuresti - Livrare Gratuita Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

PREŢURI TRADUCERI

Preţuri traduceri engleză

Preţuri traduceri legalizate - raport preţ calitate just

Preţul afişat pentru fiecare limbă străină reprezintă un preţ de bază/pagină pentru execuţia în medie a 10 pagini/zi în regim standard, care poate varia în funcţie de diferite criterii, printre care şi dificultatea textului. Nu se aplică Tva la preţul traducerii afişat în Estimatorul de Preţ. Se poate adăuga însă taxa de urgenţă, care reprezintă 30% din preţul/pagină, caz în care se va depăşi norma standard/zi sau se va preda traducerea în mai puţin de 24 de ore. O traducere urgentă este aceea care necesită un timp mai scurt de realizare decât cel standard, de cele mai multe ori având un termen limită strâns şi inflexibil. Traducătorii Omnia Lingua respectă termenele limită şi oferă clienţilor săi traduceri autorizate şi legalizate cu un raport preţ calitate just.

Pentru ca timpul alocat de dvs. în vederea obţinerii unei traduceri să fie cât mai scurt şi sistemul de lucru cât mai simplu, am inclus în preţul traducerii autorizate şi serviciul de curierat gratuit 24H. COMANDA MINIMĂ pentru traduceri autorizate cu livrare prin curierat este de 2 pagini.

Tarifele pentru traduceri legalizate se stabilesc de către notarii publici şi sunt în cuantum de 30RON +Tva/document.

De asemenea, pentru clienţii care apelează în mod constant la serviciile noastre cât şi pentru clienţii cu documentaţie voluminoasă, se aplică o reducere cuprinsă între 5% şi 15% pentru principalele limbi de circulaţie internaţională.

Biroul de traduceri Omnia Lingua oferă reduceri de preţ în funcţie de numărul de pagini: volum ≥ 50 pagini, volum ≥ 100 pagini, volum ≥ 200 pagini, volum ≥ 300 pagini.


Preţuri traduceri engleză

Preţuri traduceri engleză, germană, franceză, italiană şi alte limbi străine

Simplu şi util! Am dezvoltat pentru dvs. un Estimator de Preţ în care am inclus limba străină în/din care se efectuează o traducere autorizată (engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, etc.) şi preţul/pagină. Nu trebuie decât să efectuaţi selecţia pentru a obţine o estimare de preţ/pagină.

Preţul unei traduceri autorizate se va stabili în funcţie de limba în/din care se va realiza traducerea, de gradul de dificultate al textului şi de domeniul în care se încadrează respectiva traducere, dacă este o traducere specializată (traducere tehnică, traducere juridică, medicală, financiară, etc.) sau este o traducere care utilizează termeni generali. Prin urmare, preţul pentru o traducere engleză română va fi mai mic decât pentru o traducere germană română, iar preţul pentru o traducere tehnică cu termeni de specialitate va depăşi uşor preţul standard. Biroul nostru de traduceri practică tarife juste, întrucât considerăm că cele mai importante criterii de selecţie sunt: seriozitatea, acurateţea traducerii, relevanţa informaţiilor furnizate, accesibilitatea serviciului, calitatea acestuia, pasiunea traducătorilor pentru domeniile de traducere, precum şi relaţia pe care o stabilim cu clientul pe termen lung.


Preţuri traduceri engleză

Cum se calculează o pagină de traducere

Pagina de traducere se calculează la 1800 de caractere cu spaţii, excepţie făcând anumite documente TIPIZATE, caz în care tarifarea se face per pagină, indiferent de numărul de caractere. Tarifele includ şi serviciile conexe: tehnoredactare, colaţionare (corectură) pentru traducerile efectuate de traducătorii noştri, printare, paginare (servicii DTP) şi convertirea unui document PDF, JPG sau alt format în format Word.

Pentru documentele redactate în format electronic, Word, se poate afla numărul total de caractere accesând tab-ul Review sau Tools, comanda Word Count - Characters with spaces.

Dacă documentul dvs. este salvat în format PDF şi nu Word, îl puteţi transforma gratuit, pentru a afla numărul total de caractere cu spaţii, accesând următorul link: https://online2pdf.com/. În cazul fişierelor mari sau a celor scanate transformarea nu este întotdeauna cea mai potrivită, de aceea ne puteţi trimite documentele pe adresa de e-mail pentru o estimare exactă de preţ.