TRADUCERI AUTORIZATE JAPONEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE JAPONEZĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate japoneză română sau traduceri autorizate română japoneză cu livare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat japoneză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Japonia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Japonia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Japonia? Vă oferim traduceri autorizate japoneză în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Tokyo sau Osaka? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați japoneză cu experienţă în utilizarea limbii japoneze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 127 de milioane de vorbitori de japoneză răspândiţi în ţări precum Japonia, Brazilia, Coreea, China, Taiwan sau Statele Unite ale Americii, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat japoneză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba japoneză, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate japoneză. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat japoneză dedicat și specializat.

Traducătorii de japoneză dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate japoneză. Traducătorii de japoneză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba japoneză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba japoneză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri japoneză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate japoneză acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate japoneză (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri japoneză tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate japoneză financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate japoneză juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE JAPONEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba japoneză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri japoneză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Japonia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziția traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat japoneză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat japoneză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri japoneză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din japoneză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere japoneză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: japoneză engleză chineză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în japoneză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în japoneză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat japoneză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate japoneză română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română japoneză
 • Traduceri japoneză engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză japoneză şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză japoneză, traduceri italiană japoneză (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie japoneză română şi română japoneză

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate japoneză oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba japoneză şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat japoneză:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată japoneză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba japoneză.

 • Ce conţine o traducere autorizată japoneză?
 • O traducere autorizată japoneză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba japoneză.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată japoneză?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba japoneză?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba japoneză o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat japoneză) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba japoneză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate japoneză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA JAPONEZĂ

Pe durata ultimelor aproximativ 15 secole, în urma contactului cultural cu China, un număr important de cuvinte au pătruns în limba japoneză, împreună cu scrierea ideografică. Limba japoneză utilizează trei alfabete: hiragana, katakana şi kanji. În afară de caracterele chinezeşti (numite în japoneză „kanji”), japoneza foloseşte în prezent şi „hiragana”, „katakana” (două silabare fonetice paralele, de câte aproximativ 50 de simboluri fiecare), şi ocazional „rōmaji” (caractere latine).

Deşi nu este deloc înrudită cu limba chineză, japoneza a împrumutat masiv din aceasta pe parcursul a mai mult de 1500 de ani de legături culturale. Limba japoneză are mai multe zeci de dialecte. Acestea diferă de obicei prin: accentul muzical, modul de inflexionare, vocabular, particule şi pronunţie. Mai rar, unele dialecte pot diferi şi prin inventarul de vocale şi consoane. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.