TRADUCERI AUTORIZATE EBRAICĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE EBRAICĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate ebraică română sau traduceri autorizate română ebraică cu livrare pe e-mail sau prin curier? Sunteţi o companie din Israel care a găsit o oportunitate şi doreşte să se extindă pe piaţa din România? Cu siguranţă vă putem ajuta. Vă oferim servicii de traduceri autorizate ebraică efectuate de un traducător autorizat ebraică, în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o cotaţie pe office@traduceri-autorizate.com şi vom reveni în maxim o oră cu un răspuns!

Sunteţi în căutare de furnizori din Tel Aviv sau Ierusalim? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați ebraică experimentați în utilizarea limbii ebraice. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu peste 9 milioane de vorbitori de ebraică la nivel mondial răspândiţi în ţări precum Statele Unite ale Americii, China, Belgia sau Germania, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat ebraică experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba ebraică, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate ebraică. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat ebraică dedicat și specializat.

Traducătorii de ebraică dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate ebraică. Traducătorii de ebraică dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba ebraică, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba ebraică, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri ebraică şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate ebraică acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate ebraică (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri ebraică tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate ebraică financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate ebraică juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE EBRAICĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba ebraică, vă stăm la dispoziţie cu traduceri ebraică autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Israel şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat ebraică pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat ebraică în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri ebraică, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din ebraică în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere ebraică română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: ebraică engleză arabă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în ebraică, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în ebraică, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat ebraică şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate ebraică română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română ebraică
 • Traduceri ebraică engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză ebraică şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză ebraică, traduceri italiană ebraică (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie ebraică română şi română ebraică

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate ebraică oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba ebraică şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat ebraică:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată ebraică are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba ebraică.

 • Ce conţine o traducere autorizată ebraică?
 • O traducere autorizată ebraică are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba ebraică.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată ebraică?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba ebraică?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba ebraică o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat ebraică) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba ebraică potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate ebraică română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA EBRAICĂ

Limba ebraică este o limbă semitică, ce face parte din familia de limbi afro-asiatice, fiind şi limba Vechiului Testament. Limba ebraică contemporană foloseşte alfabetul pătrat care, de asemenea, este folosit în aramaică şi idiş. Alfabetul conţine 22 de semne, toate fiind consonante.

Scrierea literelor se face una după alta, fără legătură, de la dreapta spre stânga, iar citirea de sus în jos. Acest mod de scriere se datorează faptului că primele scrieri s-au făcut pe dale de piatră, cu dalta în mâna stângă şi ciocanul în mâna dreaptă. Scrierea ebraică nu cunoaşte litere majuscule şi minuscule. Există două seturi de litere: unul pentru tipar şi unul pentru scrierea de mână.

Începând cu anul 1921 limba ebraică a devenit limbă oficială în Palestina, iar odată cu proclamarea statului independent Israel, la 15 mai 1948, a devenit limbă oficială şi a acestui stat. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.