TRADUCERI AUTORIZATE PORTUGHEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE PORTUGHEZĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate portugheză română sau traduceri autorizate română portugheză cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat portugheză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Portugalia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Portugalia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Portugalia? Vă oferim traduceri autorizate portugheză în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Lisabona? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați portugheză cu experienţă în utilizarea limbii portugheze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 220 de milioane de vorbitori de portugheză răspândiţi în ţări precum Franţa, Canada, Elveţia, Belgia, Germania, Luxemburg, Venezuela sau Statele Unite, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat portugheză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba portugheză, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate portugheză. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat portugheză dedicat și specializat.

Traducătorii de portugheză dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate portugheză. Traducătorii de portugheză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba portugheză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba portugheză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri portugheză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate portugheză acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate portugheză (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri portugheză tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate portugheză financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate portugheză juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE PORTUGHEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba portugheză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri portugheză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Brazilia sau Portugalia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat portugheză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat portugheză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri portugheză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din portugheză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere portugheză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: portugheză engleză spaniolă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în portugheză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în portugheză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat portugheză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate portugheză română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română portugheză
 • Traduceri portugheză engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză portugheză şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză portugheză, traduceri italiană portugheză (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie portugheză română şi română portugheză

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate portugheză oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba portugheză şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat portugheză:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată portugheză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba portugheză.

 • Ce conţine o traducere autorizată portugheză?
 • O traducere autorizată portugheză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba portugheză.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată portugheză?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba portugheză?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba portugheză o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat portugheză) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba portugheză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate portugheză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA PORTUGHEZĂ

Limba portugheză (português) este o limbă romanică originară din nord-vestul Peninsulei Iberice (Galicia şi nordul Portugaliei de astăzi). Alfabetul este compus din 26 de litere. Numărul dialectelor este de câteva sute. Portugheza foloseşte alfabetul latin normal, dar include semnul diacritic ç şi alte litere accentuate.

Portugheza se clasează a şasea între limbile lumii în funcţie de numărul de vorbitori nativi (peste 200 de milioane) şi prima pe continentul sud-american (186 de milioane, peste 51% din populaţia continentului). Este, de asemenea, o importantă limbă de circulaţie (lingua franca) în Africa. Portugheza s-a difuzat în întreaga lume în secolele XV-XVI, când Portugalia a pus bazele unui vast imperiu colonial şi comercial (1515–1999), răspândindu-se din Brazilia în America până în Macao (China). În perioada colonială, au apărut multe creole portugheze, în mod special în Africa, Asia şi Caraibe. Sursa: Wikipedia

Limba portugheza este limbă oficială în Brazilia, Portugalia, Angola, Mozambic, Capul Verde, Guineea Ecuatorială, Tomé, Príncipe, Timoul de Est şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.