TRADUCERI AUTORIZATE SLOVACĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE SLOVACĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate slovacă română sau traduceri autorizate română slovacă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat slovacă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Slovacia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Slovacia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Slovacia? Vă oferim traduceri autorizate slovacă în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Bratislava? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați slovacă experimentați în utilizarea limbii slovace. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 6 de milioane de vorbitori de slovacă răspândiţi în ţări precum Regatul Unit, Irlanda, Austria, Ucraina, Statele Unite, Canada, Argentina sau Australia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat slovacă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba slovacă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate slovacă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat slovacă dedicat și specializat.

Traducătorii de slovacă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate slovacă. Traducătorii de slovacă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba slovacă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba slovacă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri slovacă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate slovacă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate slovacă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri slovacă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate slovacă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate slovacă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE SLOVACĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba slovacă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri slovacă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Slovacia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat slovacă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat slovacă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri slovacă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din slovacă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere slovacă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: slovacă engleză croată, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în slovacă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în slovacă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat slovacă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate slovacă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română slovacă
 • Traduceri slovacă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză slovacă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză slovacă, traduceri italiană slovacă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie slovacă română şi română slovacă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate slovacă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba slovacă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat slovacă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată slovacă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba slovacă.

 • Ce conţine o traducere autorizată slovacă?
 • O traducere autorizată slovacă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba slovacă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată slovacă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba slovacă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba slovacă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat slovacă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba slovacă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate slovacă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA SLOVACĂ

Limba slovacă (slovenčina sau slovenský jazyk) este o limbă slavă din grupul vestic (împreună cu ceha, poloneza şi soraba). Limba cehă este cea mai apropiată limbă de limba slovacă. Slovaca este vorbită ca limbă nativă de peste 6 milioane de persoane, dintre care aproximativ 5 milioane sunt în Slovacia.

Alfabetul limbii slovace este compus din 46 de litere. Numărul dialectelor este de peste 30, împărţite în 3 mari grupuri. Pentru scriere limba slovacă foloseşte alfabetul latin îmbogăţit cu diacritice: á, é, í, ó, ú, ý, ŕ, etc. Limba slovacă este limbă oficială în Slovacia, Provincia Autonomă Voivodina (din Serbia) şi UE. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.