TRADUCERI AUTORIZATE SÂRBĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE SÂRBĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate sârbă română sau traduceri autorizate română sârbă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat sârbă care vă poate ajuta să vă extindeţi afacerea în Serbia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Serbia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Serbia? Vă oferim traduceri autorizate sârbă în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Belgrad? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați sârbă cu experienţă în utilizarea limbii sârbe. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 8-9 de milioane de vorbitori de sârbă răspândiţi în ţări precum Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, România, Ungaria, Germania, Croaţia, Canada, Austria sau Statele Unite ale America, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat sârbă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba sârbă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate sârbă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat sârbă dedicat și specializat.

Traducătorii de sârbă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate sârbă. Traducătorii de sârbă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba sârbă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba sârbă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri sârbă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate sârbă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate sârbă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri sârbă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate sârbă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate sârbă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE SÂRBĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba sârbă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri sârbă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Serbia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat sârbă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat sârbă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri sârbă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din sârbă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere sârbă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: sârbă engleză croată, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în sârbă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în sârbă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat sârbă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate sârbă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română sârbă
 • Traduceri sârbă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză sârbă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză sârbă, traduceri italiană sârbă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie sârbă română şi română sârbă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate sârbă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba sârbă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat sârbă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată sârbă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba sârbă.

 • Ce conţine o traducere autorizată sârbă?
 • O traducere autorizată sârbă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba sârbă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată sârbă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba sârbă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba sârbă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat sârbă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba sârbă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate sârbă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA SÂRBĂ

Limba sârbă (în scriere cu alfabetul chirilic српски jeзик şi cu alfabetul latin srpski jezik) este o limbă indo-europeană din ramura limbilor slave, grupul limbilor slave de sud, subgrupul occidental al acestora, vorbită de sârbi.

Limba sârbă standard se bazează pe dialectul štokavian (štokavski) din cadrul diasistemului slav de centru-sud, vorbit în cea mai mare parte a Serbiei, de către sârbii din Bosnia şi Herţegovina şi din Muntenegru. Acelaşi dialect este vorbit şi de croaţi în cea mai mare parte a Croaţiei, de către bosniaci şi de către muntenegreni. De asemenea, sârba este limbă oficială în Serbia, în Kosovo, în Bosnia şi Herţegovina şi în Muntenegru.

Primele documente care se pot considera ca fiind în limba sârbă sunt scrise cu alfabetul chirilic şi datează din secolele al XI-lea şi al XII-lea. Însă, de-a lungul istoriei, limba sârbă a cunoscut mai multe standardizări şi reforme. În 1997 s-a creat Consiliul pentru Standardizarea Limbii Sârbe care activează pentru înlocuirea standardului limbii sârbocroate, fără să practice purismul faţă de cuvintele croate, pe care le tratează ca împrumuturi. Totodată sprijină folosirea alfabetului chirilic, periclitată de cea a alfabetului latin, şi promovează înlocuirea împrumuturilor în creştere din limba engleză cu cuvinte sârbeşti. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.