TRADUCERI AUTORIZATE RUSĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE RUSĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate rusă română sau traduceri autorizate română rusă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat rusă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Rusia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Rusia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Rusia? Vă oferim traduceri autorizate rusă în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Moscova? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați rusă cu experienţă în utilizarea limbii ruse. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 164 de milioane de vorbitori de rusă răspândiţi în ţări precum Uzbekistan, Israel, Moldova, Turkmenistan, Germania, Canada, Brazilia, Finlanda, Lituania, Franța, Australia, Emiratele Arabe Unite, Cuba, Marea Britanie, Estonia, Azerbaidjan, Georgia, Armenia sau Norvegia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat rusă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba rusă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate rusă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat rusă dedicat și specializat.

Traducătorii de rusă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate rusă. Traducătorii de rusă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba rusă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba rusă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri rusă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate rusă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate rusă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri rusă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate rusă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate rusă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE RUSĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba rusă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri rusă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Rusia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat rusă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat rusă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri rusă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din rusă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere rusă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: rusă engleză italiană, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în rusă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în rusă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat rusă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate rusă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română rusă
 • Traduceri rusă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză rusă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză rusă, traduceri italiană rusă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie rusă română şi română rusă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate rusă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba rusă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat rusă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată rusă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba rusă.

 • Ce conţine o traducere autorizată rusă?
 • O traducere autorizată rusă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba rusă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată rusă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba rusă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba rusă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat rusă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba rusă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate rusă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA RUSĂ

Conform datelor Comisiei Europene, limba rusă este vorbită de 7% din populaţia UE (aproximativ 30 de milioane de oameni). Este cea de-a şaptea limbă vorbită în UE şi a noua în lume.

Rusa este scrisă în alfabetul chirilic şi este compusă din 33 de litere. Alfabetul chiliric are la bază alfabetul glagolitic alcătuit de Sfinţii Chiril şi Metodiu, doi fraţi din Tesalonic care au fost trimişi de către împăratul bizantin Mihail al III-lea să propovăduiască creştinismul la slavi. Sfântul Chiril a alcătuit pentru aceştia un alfabet, potrivit pentru limba lor, care s-a numit glagolitic. Mai târziu, acest alfabet a suferit schimbări şi aşa s-a născut alfabetul chirilic, după numele creatorului său iniţial.

Limba rusă este foarte bogată. Într-o scrisoare de afaceri sau un document oficial, de exemplu, se folosesc cuvinte care nu sunt utilizate în vorbirea de zi cu zi şi este nevoie de un vocabular îmbogăţit cu multe cuvinte pentru a putea redacta un astfel de document. De asemenea, este limbă oficială în Rusia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan şi Tadjikistan.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.