TRADUCERI AUTORIZATE DANEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE DANEZĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate daneză română sau traduceri autorizate română daneză cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat daneză care care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Danemarca? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Danemarca sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Danemarca? Vă oferim traduceri autorizate daneză în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Copenhaga? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați daneză cu experienţă în utilizarea limbii daneze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 5,6 milioane de vorbitori de daneză răspândiţi în ţări precum Danemarca, Groenlanda, Insulele Faroe, Norvegia sau Suedia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat daneză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba daneză, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate daneză. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat daneză dedicat și specializat.

Traducătorii de daneză dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate daneză. Traducătorii de daneză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba daneză, sau deţineţi documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba daneză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri daneză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate daneză acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate daneză (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri daneză tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate daneză financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate daneză juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE DANEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba daneză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri daneză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Danemarca şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat daneză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat daneză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri daneză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din daneză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere daneză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: daneză engleză suedeză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în daneză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în daneză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat daneză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate daneză română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română daneză
 • Traduceri daneză engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză daneză şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză daneză, traduceri italiană daneză (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie daneză română şi română daneză

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate daneză oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba daneză şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat daneză:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată daneză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba daneză.

 • Ce conţine o traducere autorizată daneză?
 • O traducere autorizată daneză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba daneză.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată daneză?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba daneză?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba daneză o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat daneză) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba daneză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate daneză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA DANEZĂ

Limba daneză (dansk în limba daneză) aparţine grupului de limbi nord-germanice (numite şi „limbi scandinave”), un subgrup al limbilor germanice, ramură a limbilor indo-europene. Dialectele daneze sunt împărţite în trei grupe generale de dialecte: østdansk sau københavnsk (daneza estică sau daneza de Copenhaga), ødansk (daneza insulară); şi jysk (daneza din Jutland).

Nu se poate şti cu exactitate în ce moment vechea norvegiană a vikingilor s-a transformat în daneză, însă putem spune cu certitudine că Danemarca este cea mai veche monarhie din lume, cu un şir neîntrerupt de 54 de regi şi regine, care au contribuit în timpul domniei la formarea limbii daneze. Alfabetul danez utilizat în zilele noastre este compus din 29 de litere. Limba daneză este limbă oficială în Danemarca, Insulele Feroe şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.