TRADUCERI AUTORIZATE GREACĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE GREACĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate greacă română sau traduceri autorizate română greacă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Grecia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Grecia? Vă punem la dispoziţie traduceri autorizate greacă efectuate de un traducător autorizat greacă, în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Atena sau Nicosia? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați greacă cu experienţă în utilizarea limbii greceşti. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 13 de milioane de vorbitori de greacă răspândiţi în ţări precum Australia, Austria, Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Egipt, Franţa, Georgia, Germania, Iordania, Kazahstan, Libia, Macedonia, Mozambic, Paraguay, Polonia, România, Africa de Sud, Suedia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit şi Statele Unite, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat greacă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba greacă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate greacă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat greacă dedicat și specializat.

Traducătorii de greacă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate greacă. Traducătorii de greacă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba greacă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba greacă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri greacă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate greacă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate greacă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri greacă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate greacă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate greacă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE GREACĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba greacă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri greacă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Grecia sau Cipru şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat greacă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat greacă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 14 ani în traduceri greacă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din greacă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere greacă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: greacă engleză franceză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în greacă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în greacă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat greacă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate greacă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română greacă
 • Traduceri greacă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză greacă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză greacă, traduceri italiană greacă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie greacă română şi română greacă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate greacă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba greacă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat greacă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată greacă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba greacă.

 • Ce conţine o traducere autorizată greacă?
 • O traducere autorizată greacă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba greacă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată greacă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba greacă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba greacă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat greacă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba greacă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate greacă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA GREACĂ

Limba greacă este o limbă indo-europeană, vorbită în Grecia începând cu secolul XVII înainte de Hristos. Alfabetul grecesc este compus din 24 de litere şi există cel puţin 6 dialecte ale limbii greceşti: calabrez, capadocian, pontic, cretan, cipriot, etc.

Varietatea dialectelor greceşti se poate urmări în timp şi spaţiu cel mai bine cu ajutorul inscripţiilor, care s-au păstrat într-un număr foarte mare. Dintre acestea însă numai dialectele ionic, atic, doric şi eolic au ajuns sa fie întrebuinţate şi în literatură. Limba greacă a concurat în trecut cu limba latina. Atica, limba vorbită la Atena, constituie limba în care s-a scris cea mai mare parte a literaturii greceşti clasice. Koina (dialectul utilizat în timpul domniei lui Alexandru cel Mare) a continuat să evolueze şi a dat naştere limbii greceşti moderne de astăzi.

Faptul că Vechiul Testament a fost tradus în versiunea Septuagintei, iar Noul Testament a fost redactat în limba greacă, a făcut din aceasta o limbă de cult. Limba greacă este limbă oficială în Grecia, Muntele Athos, Cipru şi UE. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.